view my entries with this:

Sunday, January 1, 2012

jalan2x on d spot

assalamualaikum kourank...
alhamdulillah...
rasa susah hati dah hilang dah..
and my bie okay2x sahaja...
cuma bateri kong..
hamdu ila Allah, x der ape2x yg buruk terjadi kat dia..
hik2x..

lepas sembang2x dgn bie tadi..
chat dgn kakak ipar..
berkenaan dengan masalah sakit my father...
hmmm..
macam takut jugak ada benda tertumpang..
sebab tu tak baik2x kan..
maybe abg akan bawak gi hospital swasta..
skunk kene fikir pasal duit lah..
insyallah..
duit boleh dicari kan..
alternatif lain..
aQ tngah carik buku nie..


actually, nama kat atas tu ada kaitan dengan makhluk halus...
tp, actually perubatan islam nie merangkumi banyak benda...
bukan sahaja perkara berkaitan makhluk halus...
dalam buku nie juga ada perubatan yg insyallah akan mengubati penyakit angin ahmar dan lumpuh..
so, ke arah tu lah tujuannya selain nak trace betol tak ada benda menumpang..

so, nak menapak ke mid Valley..
dan sambil2x tu..
insyallah akan berjumpa dengan sahabat yg baru..
semoga dipermudahkan lah..
(,")
harapnya.. ikatan ukhwah ini adalah ukhwah fillah...
insyallah..
hik2x..
till d next entry...

div class='comments' id='comments'>

1 comment: