Friday, January 6, 2012

sumthing is isn't right right now...

salam kourank...
ahaaaa...
baru dapat time utk bersantai..
sejak kebelakangan nie aq tak tau la apa yg mengganggu fikiran..
malam tak boleh nak tdo..
macam baru balik pd itu hari..
malam sampai meracau2x..
maybe penat kowt..
tambahan risau x dengar berita dr bie..
alhamdulillah..
nasib baik bie tak aper2x.. 
cuma sakit dia datang balik..
tolong doakan dia cepat sembuh ea..

malam tadi pown tak leyh nak tdo..
asyik terbangun jew...
aq raser kene infection kuman la badan aq nie...

lagi satu bilik nie macam panas jew..
actually runsing duduk kat sini..
semenjak 2 menjak nie..
macam ada something wrong jew...
ker, memang heat waktu malam time skarang nie memang hot?
sebab dah tak selalu hujan kan...
hmmm

tambahan ada masalah sikit..
tp, insyallah okay jew kot..
tp, seyes la..
bilik nie dah rasa lain dah...
harap2x tak de aper2x lah kan..
doakan utk kesejahteraan aq kat sini ea kourank...

dan tadi, baru bermesej ngan masyi..
dah lama dah dia tak de kat sini..
rindu pulak rasa kat dia..
demam pulak tu..
semoga masyi jugak cepat sembuh..
jangan main panas okay...

harapnyew semua baik2x sajer, insyallah...
hik2x..
subhanallah, wa alhamdulillah, wa la ila ha illa Allah, wa Allahu akbar..
(,")
div class='comments' id='comments'>

2 comments:

  1. insya'allah..takde pape la kak nad..skrg mmg musim panas pon..bilik akma pn panas sgt2x...kul 10 pagi pn dah panas terik mcm 12 tgh hari..huhu..smg kak nad bahagia selalu dan smg masyi cpt sembuh..amin =)

    ReplyDelete